Midgetgolftotaal sponsor onderdeel Musical All Stars

Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. All Stars de musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een feelgood musical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. 

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

 

MORE Theater Producties staat voor hedendaags repertoire. Producties die we produceerden zijn o.a. Moeders en Zonen, De Marathon, Rundfunk, From Sammy With Love en De Alex Klaasen Revue – Showponies. Voor seizoen 18/19 staan All Stars de musical, Art, De Waarheid, De Alex Klaasen Revue - Showponies en Rundfunk op de planning.