Back to Nature

Slapen in Cosy Cabins & Hobbit Houses
Boven op de heuvel in de bossen heeft men in totaal 29 cabines opgesteld. De basisvorm is een container en er zijn diverse uitvoeringen voor 4- en 6 personen met uiteraard verschillend interieur. Veel materialen zijn op natuurlijke basis, of zelfs een beetje Cradle to Cradle. We zien houten vloerdelen, betonnen constructies en oude bouwmaterialen verwerkt in deze unieke Glamping accommodaties. Als gast verblijven met een Topdeck terras tussen de toppen van de bomen en voor families is een zandbak met hangmatten en speeltoestellen een speciaal optrekje. Gasten dienen zelf hun kachelhout te sprokkelen om de Cabin te verwarmen. U krijgt een zaklantaarn mee en uit de centrale ijskast koelelementen om te koelen. De enige luxe is de natuur, sfeervolle inrichting met alle gemakken maar geen kachel, ijskast, televisie, radio of andere keukenapparaten. U beleeft uitersten van Basic Camping tot heerlijk Barbecueën in de openlucht op een moderne gasbarbecue; de attractie van deze Short-Stay. Tijdens onze rondwandeling hebben wij nog enkele Boomhutten in aanbouw bekeken. Een mooie variant was de BY SIDE een tweede kleine BOOMHUT via een loopbrug. Uiteraard bedoeld voor je schoonmoeder en schoonvader.

Lees meer:    https://www.pleisureworld.nl/forrest-camp-warredal-back-to-nature/