Beachy Tilburg

Chillen op het strand in Tilburg is niet langer een dagdroom. Vanaf zaterdag 11 juli heeft Tilburg weer een stadsstrand: Beachy. Om 12.00 uur is iedereen welkom aan de Smariuskade om met de voetjes in het zand te zitten.

 

Laat zien dat je het beste zandkasteel van Tilburg bouwt! Of kom een dansje wagen bij de silent disco. Juist zin om even helemaal niks te doen en in een strandstoel te ploffen? Het kan allemaal bij Beachy.

Meest gestoorde midgetgolfbaan van Europa

 

En dan hebben we het nog niet gehad over de midgetgolfbaan. “Dat is de meest gestoorde van heel Europa”, vindt Tim Frenken, mede-initiatiefnemer van Beachy. “Waarom? Nou, die raket! Er komen glow-in-the-darkholes, een brug en een hole waar je niet weet welke kant-ie opgaat. Er komt ook een beekje met een reuzenrad. Ja, makkelijk is-ie denk ik niet, maar dat hoeft ook niet, toch?”