ADvies - projectbegeleiding


 

Midgetgolf is dé nieuwe trend

Midgetgolf is één van de grote trends in recreatie en toerisme. Tegenwoordig in allerlei varianten. Van het bekende Minigolf tot Midgetgolf, Adventure golf, Indoor Glow Golf en Themagolf. Lekker genieten én samen actief bezig zijn. Golf spelen op een prachtige baan, in een mooie omgeving. Dat kan met een nieuwe midgetgolfbaan. 

 

Optimale gastbeleving, jarenlang spelplezier

Met een nieuwe Midgetgolfbaan haalt u een echte publiekstrekker in huis. Voor een optimale gastbeleving en jarenlang spelplezier. Aantrekkelijk, authenticiteit en duurzaamheid gaan hand in hand bij het ontwerp en de aanleg van uw Midgetgolfbaan.

 

Uw eigen Midgetgolfbaan

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen, renoveren en onderhouden van verschillende soorten Midgetgolfbanen. Van klein tot groot. Van de klassieke wedstrijdmidgetgolfbanen en eterniet tot de nieuwe Adventure Golf, Glow Golf of het speciale Themagolf. Door onze kennis en jarenlange ervaring is kwaliteit gewaarborgd.

 

Wacht niet langer!

Wilt u weten welke soort Midgetgolfbaan voor uw bedrijf de meeste kansen biedt?  Welke soort golfbaan het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden? Wat de kosten, opbrengsten of voor - nadelen zijn van de verschillende golfbanen? Neem dan contact op. Wij adviseren u hierover graag. Als u wilt kan MidgetgolfTotaal ook als projectleider optreden bij de realisatie van uw nieuwe prachtige golfbaan.

 

Praktijkvoorbeeld

Hieronder ziet u enkele foto`s van nieuwe Midgetgolfbanen waar MidgetgolfTotaal bij betrokken is geweest