wij zijn  donateur van Stichting Ayubowan Sri lanka


Deze stichting is het bijzondere project van Jeannette Otemann uit Arnhem.

Zij gaat geheel op eigen kosten naar Sri Lanka. De reis en verblijfskosten betaalt zij zelf. Daar bezoekt zij mensen die door een ziekte of ongeluk een beperking hebben opgelopen. Jeannette verstrekt aan deze mensen bv. een rolstoel, toiletstoel, buggy, krukken, looprekjes, wandelstokken enz. Ook is er vraag naar brillen en gehoorapparaten.

Beenprothese voor Nardire:

Nadire is 29 jaar. Hij is door een auto aangereden en mist hierdoor zijn rechter onderbeen. Hij heeft een gezinnetje en zou hierdoor enorm geholpen zijn zodat hij weer aan het werk kan om zo inkomsten te genereren voor zijn gezin. Wij zijn blij dat we dit samen met onze partner Golf&playground hebben kunnen verwezenlijken.  

Noodkreet uit Sri Lanka.

Vanuit Sri Lanka hebben wij dringende oproep gekregen. Onze contactpersonen zitten in een moeilijke situatie door beperkingen rondom Corona. In Sri Lanka bestaat geen vangnet vanuit de overheid zoals wij de in Nederland kennen. En nu is er een tekort aan inkomsten waardoor er ook geen voedsel en benodigde spullen om van te leven gekocht kunnen worden.

Door o.a. onze donatie is het gelukt om een geweldig bedrag tijdens de koningsdag veiling bij elkaar te krijgen.

Zij gaan nu regelen dat het op de juiste plek komt en ook evenredig wordt verdeeld. 

Dankzij de steun zijn er veel mensen geholpen aan voedsel. Ze zijn er erg blij mee.


Zie voor meer info: www.ayubowansrilanka.nl