RENOVATIE - vernieuwing voor jarenlang spelplezier!Authenticiteit, duurzaamheid gaan hand in hand met de renovatie van de traditionele Minigolf -  Midgetgolfbaan bestaande uit 18 holes die onmiskenbaar door bijna iedereen wel een keertje gespeeld op vakantie of tijdens een dagje uit.

Optimale gastbeleving en jarenlang spelplezier met uw vernieuwde Minigolfbaan - Midgetgolfbaan of Adventure golfbaan.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een gratis online inspectie.  Dat is gemakkelijk, goed en goedkoop!

 

Wat vindt de klanten  van hun project:

 

Familie Resort Landal PUUR Exloo

Familie Resort Landal PUUR Exloo heeft in tegenstelling tot veel andere locaties gekozen voor de grondige renovatie van een bestaande Midgetgolfbaan. Het speelt in op tradities, herkenning van plezier en samen spelen. 

Vandaar dat juist de baaneigenschappen van deze traditionele wedstrijdbaan volstaan voor een gezellig actieve beleving voor alle leeftijden. Ook de kosten voor renovatie maakten het voor PUUR Exloo een overweging te kiezen voor deze optie en juist niet voor vernieuwing van een adventure golfbaan. Een tegen trend is een RETRO Midgetgolfbaan voor jarenlang spelplezier met dank aan Midgetgolftotaal.nl  

Landal Landgoed de Hellendoornse Berg. 

Het contact met Midgetgolftotaal is prettig verlopen. Zij waren betrokken bij de hele organisatie, ook bij de start van de renovatie.

Door snel en flexibel te kunnen schakelen kon het project snel voltooid  worden. Nu het project is afgelopen krijgen wij leuke reacties van het personeel binnen en hopelijk lezen we deze reacties ook in onze gasten enquête. Wij zijn blij met het resultaat. 

Onze gasten kunnen weer genieten van een aantrekkelijke en uitdagende midgetgolfbaan. Bedankt voor de prettige samenwerking. 


Download
Prijs indicatie minigolf renovatie kleine baan ca. 0.60 x 3.50 m
Minigolf renovatie.pdf
Adobe Acrobat document 163.8 KB
Download
Prijs indicatie midgetgolf renovatie grote baan ca. 0.90 x 6.25 m
Midgetgolfrenovatie.pdf
Adobe Acrobat document 163.9 KB