renovatie


Maak van uw oude Midgetgolfbaan een publiekstrekker!

Heeft u een oude(re) Midgetgolfbaan die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan bent u bij MidgetgolfTotaal aan het juiste adres. 

 

Optimale gastbeleving, jarenlang spelplezier

In korte tijd renoveren wij uw Midgetgolfbaan. Zodat u geen zorgen meer heeft, maar wel een publiekstrekker. Geen kosten, maar opbrengsten. Optimale gastbeleving en jarenlang spelplezier met uw gerenoveerde Midgetgolfbaan.

 

Midgetgolf is dé nieuwe trend

Midgetgolf is één van de grote trends in recreatie en toerisme. Tegenwoordig in allerlei varianten. Van het bekende Midgetgolf, tot Minigolf, Adventure Golf, Indoor Glow Golf en het speciale Themagolf. Lekker genieten én samen actief bezig zijn. Golf spelen op een prachtige baan, in een mooie omgeving. Dat kan bij uitstek met een gerenoveerde Midgetgolfbaan.

 

Verschillende golfbanen, verschillende oplossingen

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen, renoveren en onderhouden van verschillende soorten Midgetgolfbanen. Van klein tot groot. Van de klassieke wedstrijdmidgetgolfbanen en eternietbaan tot de nieuwe Adventure Golf, Indoor Glow Golf en het speciale Themagolf.

 

Renovatie op maat

Voor iedere Midgetgolfbaan maken wij een renovatieprogramma op maat. Met slimme, in de praktijk bewezen oplossingen.

Waardoor de kosten beperkt kunnen blijven. Door onze kennis en jarenlange ervaring is kwaliteit gewaarborgd. Aantrekkelijkheid, authenticiteit en duurzaamheid gaan hand in hand bij de renovatie van uw Midgetgolfbaan.

 

Wacht niet langer!

Neem snel contact op voor meer informatie. Of voor een afspraak om samen te kijken naar de verschillende renovatiemogelijkheden van uw Midgetgolfbaan.

 

Renovatievoorbeeld

Hieronder ziet u enkele foto`s van de renovatie van de Midgetgolfbaan bij Landal Puur Exloo.