Wat hebben wij nog meer te bieden !

Wij kunnen diverse recreatie producten leveren.  Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan het regelen voor U! Midgetgolftotaal neemt u veel werk uit handen en dat is gemakkelijk, goed en goedkoop!

My Minigolf! de  minigolfbaan die je overal kunt spelen!

My Minigolf  kan je overal spelen. In de handige draagtas vindt je de volledige minigolf set om van start te gaan. Het enige dat je nodig hebt is een vlakke ondergrond en wat creativiteit voor de vormgeving van de banen.  Gewoon op de vlakke grond leggen en starten maar. 

De 13 hindernissen uit ABS-kunststof zijn goed voor 9 banen. U kunt ook uw eigen banencombinatie maken.

Puntentelling gelijk aan het minigolf. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Zie voor meer productinformatie onze webshop.

BLACKLIGHT GOLF SPECTACULAIR EN UITDAGEND!

Uitdagende indoor Blacklight golfbanen voegen een nieuwe dimensie toe aan het midgetgolf spel. Fluorecerende UV-verlichting laat putters, ballen en obstakelds gloeien in felle kleuren en brengt het spectaculaire kunstwerk tot leven. Midgetgolftotaal levert diverse accessoires voor uw Blacklight golfbanen.Zie hier voor de accessoires of neem vrijblijvend contact  met ons op voor verdere informatie.

TOUR LINKS MODULAIRE MINIGOLFBANEN!


Deze modulaire minigolfbanen zijn voorzien van het TourLinks ™ -panelsysteem dat in verschillende uitvoeringen toegepast kan worden. Dit lichtgewicht systeem kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Modulair Minigolf is de perfecte oplossing voor beperkte ruimtes die een lichtere toepassing vereisen. Neem voor meer info contact op of zie ook de Tour Links putting greens in onze webshop.