Wat hebben wij nog meer te bieden !

My Minigolf! De minigolfbaan die je overal kunt spelen!

My Minigolf  kan je overal spelen. In de handige draagtas vindt je de volledige minigolf set om van start te gaan. Het enige dat je nodig hebt is een vlakke ondergrond en wat creativiteit voor de vormgeving van de banen.  Gewoon op de vlakke grond leggen en starten maar. 

De 13 hindernissen uit ABS-kunststof zijn goed voor 9 banen. U kunt ook uw eigen banencombinatie maken.

Puntentelling gelijk aan het minigolf. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Zie voor meer productinformatie onze webshop.

NIEUW: AIR TRACK

My minigolf Air Track, verwacht in september.

 

Het minigolfveld (340 x 140) compenseert oneffenheden in het oppervlak, biedt de optimale balsnelheid en prestatie. De opzet is heel eenvoudig: uitrollen - open de klep en het speelveld "blaast" automatisch binnen vijf minuten op. De klep blijft op de meeste substraten open. als het oppervlak bijzonder hobbelig is, b.v. op de weide sluit u de klep om meer stijfheid te bereiken. Terwijl het speelveld 'opblaast' kan de rand opgeblazen worden met een mond of een pomp. 

De baan is bedrukt met een afslagpunt en de positionering past in de kleuren van onze obstakels. Tijdens het spelen wordt het ene na het andere obstakel opgelegd en door alle speler bespeeld. dan komt het volgende obstakel. De rand voorkomt dat de bal wegrolt en maakt spelen over de rand mogelijk. De baan wordt opgerold geleverd in een polyester draagtas.

 

Zie de webshop voor meer informatie en de speciale introductie aanbieding.