Enkele referenties :

Puur Exloo

Familie Resort PUUR Exloo

Optimale gastbeleving met vernieuwde MINIGOLF baan.

Authenticiteit, duurzaamheid gaan hand in hand met de renovatie van de traditionele Wedstrijd Midgetgolfbaan bestaande uit 18 holes die onmiskenbaar door bijna iedere Nederlander wel een keertje gespeeld op vakantie of tijdens een dagje uit.

 

Familie Resort Landal Puur Exloo heeft in tegenstelling tot veel andere locaties gekozen voor de grondige renovatie van een bestaande Midgetgolfbaan. Het speelt in op tradities, herkenning van plezier en samen spelen. Vandaar dat juist de baaneigenschappen van deze traditionele wedstrijdbaan volstaan voor een gezellig actieve beleving voor alle leeftijden.

Ook de kosten voor renovatie maakten het voor Puur Exloo een overweging te kiezen voor deze optie en juist niet voor vernieuwing van een adventure golfbaan. Een tegen trend is een RETRO Midgetgolfbaan voor jarenlang spelplezier met dank aan MidgetgolfTotaal.

Ina van Ommen

Hospitality manager

Familie Resort Landal Puur Exloo

Boschbad Apeldoorn

Openluchtbad Boschbad 90 jaar

In 2024 bestaat één van de grootste en mooiste openluchtbaden van Nederland, het Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn 90 jaar. Op het terrein van ruim 14 hectare vind je naast zwembaden, speeltoestellen en glijbanen, een 18 holes midgetgolf baan. Eén van de eerste gravelbanen van Nederland. Al langere tijd waren wij met Rob/ Midgetgolftotaal in gesprek over de renovatie van deze banen in het bos. In overleg met Rob wilden we de natuurlijke uitstraling behouden, maar wel minder afhankelijk zijn van dagelijks onderhoud. We zijn blij hoe Rob in alle stappen met ons mee heeft gedacht en hoe we samen tot een definitief ontwerp en samenwerking gekomen zijn. Daardoor kunnen we tijdens de opening op zondag 28 april 2024 onze gasten de vernieuwde midgetgolfbaan met trots presenteren. We bieden hiermee onze gasten meer dan zwemmen, waardoor we van eind april tot en met september attractief zijn voor een breed publiek en we bezoekers verleiden langer te verblijven, vaker terug te komen en met elkaar te zwemmen, spelen, bewegen. Dat zien we terug in een groeiend aantal abonnementhouders, horecabesteding en hoge waardering op gasttevredenheid. Wil je meer weten of een keer komen kijken, laat het ons weten.  Midgetgolf - Zwembaden Apeldoorn

Jeroen Kops, Manager Business Development Accres.

Openluchtbad Boschbad is onderdeel van Accres.

Vakantiepark BreeBronne

Voor het vakantiepark BreeBronne waren we op zoek naar een partij die ons kon helpen met het realiseren van een minigolf baan. In september ’20 hebben we voor het eerst contact gelegd met Rob van Leeuwen van MidgetgolfTotaal. In de gesprekken die volgde hebben we in samenspraak een plan opgesteld over wat we graag voor ogen hadden.

In juni ‘21 hebben we uiteindelijk besloten om deze te gaan realiseren. In samenwerking met de technische dienst van het park en de expertise van Rob zijn we aan de slag gegaan. De samenwerking met MidgetgolfTotaal was ongekend goed. Rob leverde alle materialen zodat onze technische dienst het voorwerk kon realiseren. Daarnaast deed Rob het snijden van het kunstgras en de eindafwerking, dit tot soms in de late uurtjes. De kennis, ervaring en samenwerking van MidgetgolfTotaal raden wij iedereen aan. Wij hebben een fantastische eerste zomer gedraaid op onze prachtige Adventure golfbaan, Rob dank hiervoor!

Maik Jacobs

Manager Guest & Operations

BreeBronne Village

Center Parcs

De midgetgolf op Centerparcs les ardennes had een upgrade nodig, met het nodige advies en enthousiasme van Rob (MidgetgolfTotaal) kreeg onze midgetgolf een renovatie waardoor de midgetgolfbaan weer helemaal straalt en klaar is voor het zomerseizoen.
Speelplezier gegarandeerd, met dank aan Rob!

Meilleures salutations, Met vriendelijke groeten, Kind regards, Mit freundlichen Grüßen,

Gunther Vercammen
Floormanager Green
Center Parcs Les Ardennes

Landal GreenParks

Wij kennen Rob van Leeuwen/Midgetgolf totaal al jaren als een zeer betrouwbare leverancier. Van een totaal nieuwe mini- of adventure golfbaan of een eenvoudige upgrade met weinig budget, het resultaat mag er altijd zijn. De vorm waarin is zeer flexibel: van uitsluitend professionele advisering, tot bemiddeling of volledige projectbegeleiding, alles is bespreekbaar, volledig transparant en gebaseerd op een grondige kennis van de markt. Een prima prijs/kwaliteit is daarbij gegarandeerd. Wij hebben meerdere malen ervaren dat mochten er problemen of zelfs calamiteiten als overstromingen e.d. zijn deze snel en vakkundig worden opgelost. Van harte aanbevolen!

Hans van Haren

Concept Designer Landal GreenParks

Elk project is gekoppeld het goede doel!

Stichting A.S.L. (Ayubowan Sri Lanka) is een bijzonder project van Jannette Otemann uit Arnhem.

Zij gaat 1 á 2 x per jaar (of indien mogelijk vaker) op eigen koste naar Sri Lanka. (de reis en verblijfskosten betaalt zij ook zelf!)

Daar bezoekt ze mensen die door een ziekte of ongeluk een beperking hebben opgelopen en daardoor bijvoorbeeld rolstoel afhankelijk zijn geworden.

Jeannette verstrekt aan deze mensen bijvoorbeeld een rolstoel, toiletstoel, buggy, krukken, looprekjes, wandelstokken etc etc. Ook is er vraag naar brillen en gehoorapparaten.

Lees meer: https://www.ayubowansrilanka.nl/project/