Midgetgolf Advies -Aanleg - Renovatie !

Enkele referenties :

Vakantiepark BreeBronne

Voor het vakantiepark BreeBronne waren we op zoek naar een partij die ons kon helpen met het realiseren van een minigolf baan. In september ’20 hebben we voor het eerst contact gelegd met Rob van Leeuwen van MidgetgolfTotaal. In de gesprekken die volgde hebben we in samenspraak een plan opgesteld over wat we graag voor ogen hadden.

In juni ‘21 hebben we uiteindelijk besloten om deze te gaan realiseren. In samenwerking met de technische dienst van het park en de expertise van Rob zijn we aan de slag gegaan. De samenwerking met MidgetgolfTotaal was ongekend goed. Rob leverde alle materialen zodat onze technische dienst het voorwerk kon realiseren. Daarnaast deed Rob het snijden van het kunstgras en de eindafwerking, dit tot soms in de late uurtjes. De kennis, ervaring en samenwerking van MidgetgolfTotaal raden wij iedereen aan. Wij hebben een fantastische eerste zomer gedraaid op onze prachtige Adventure golfbaan, Rob dank hiervoor!

Maik Jacobs

Manager Guest & Operations

BreeBronne Village

Familie Resort PUUR Exloo

Optimale gastbeleving met vernieuwde MINIGOLF baan.

Authenticiteit, duurzaamheid gaan hand in hand met de renovatie van de traditionele Wedstrijd Midgetgolfbaan bestaande uit 18 holes die onmiskenbaar door bijna iedere Nederlander wel een keertje gespeeld op vakantie of tijdens een dagje uit.

 

Familie Resort Landal Puur Exloo heeft in tegenstelling tot veel andere locaties gekozen voor de grondige renovatie van een bestaande Midgetgolfbaan. Het speelt in op tradities, herkenning van plezier en samen spelen. Vandaar dat juist de baaneigenschappen van deze traditionele wedstrijdbaan volstaan voor een gezellig actieve beleving voor alle leeftijden.

Ook de kosten voor renovatie maakten het voor Puur Exloo een overweging te kiezen voor deze optie en juist niet voor vernieuwing van een adventure golfbaan. Een tegen trend is een RETRO Midgetgolfbaan voor jarenlang spelplezier met dank aan MidgetgolfTotaal.

Ina van Ommen

Hospitality manager

Familie Resort Landal Puur Exloo

Centerparcs

De midgetgolf op Centerparcs les ardennes had een upgrade nodig, met het nodige advies en enthousiasme van Rob (MidgetgolfTotaal) kreeg onze midgetgolf een renovatie waardoor de midgetgolfbaan weer helemaal straalt en klaar is voor het zomerseizoen.
Speelplezier gegarandeerd, met dank aan Rob!

Meilleures salutations, Met vriendelijke groeten, Kind regards, Mit freundlichen Grüßen,

Gunther Vercammen
Floormanager Green
Center Parcs Les Ardennes

Landal GreenParks

Wij kennen Rob van Leeuwen/Midgetgolf totaal al jaren als een zeer betrouwbare leverancier. Van een totaal nieuwe mini- of adventure golfbaan of een eenvoudige upgrade met weinig budget, het resultaat mag er altijd zijn. De vorm waarin is zeer flexibel: van uitsluitend professionele advisering, tot bemiddeling of volledige projectbegeleiding, alles is bespreekbaar, volledig transparant en gebaseerd op een grondige kennis van de markt. Een prima prijs/kwaliteit is daarbij gegarandeerd. Wij hebben meerdere malen ervaren dat mochten er problemen of zelfs calamiteiten als overstromingen e.d. zijn deze snel en vakkundig worden opgelost. Van harte aanbevolen!

Hans van Haren

Concept Designer Landal GreenParks

Studio Stoerr

Gisteren een mooie brainstorm gehad met Rob van Leeuwen over de ontwikkelingen in het outdoor adventure golf. Het is een tak van sport en leisure die de laatste jaren steeds meer in opkomst is. Niet in de laatste plaats door de populariteit van indoorgolf. Rob is een autoriteit op dit gebied die al meer dan 30 jaar de fijne kneepjes van het vak en de aanleg van wondermooie banen weet te bewerkstelligen. Ondernemers met een klein stukje grond bij hun bedrijf kunnen al snel een buitenbaan van 18 holes laten aanleggen en tussen de 100 en 150 K aan extra omzet per jaar in de zak steken.

Wie kiest wordt gekozen. . . . . . . .;-) Dank grote meester voor de mooie ontmoeting. . . . .

H. Imanse

Inspirator en Creatief ontwikkelaar