over ons


MidgetgolfTotaal heeft jarenlange ervaring in de aanleg en renovatie van midgetgolfbanen wat ons tot de midgetgolfbaanspecialist heeft gemaakt. Deze kennis zetten we voor u in en kunnen u daarom goed adviseren bij de keuze voor renovatie of aanleg, maar bieden tevens ondersteuning en begeleiding bij de uitvoering. Praktisch, snel en compleet.

Wat vinden klanten van MidgetgolfTotaal

Wij kennen Rob van Leeuwen/MidgetgolfTotaal al jaren als een zeer betrouwbare leverancier. Van een totaal nieuwe mini-adventuregolfbaan of een eenvoudige upgrade met weinig budget, het resultaat mag er altijd zijn. De vorm waarin is zeer flexibel: van uitsluitend professionele advisering, tot bemiddeling of volledige projectbegeleiding, alles is bespreekbaar, volledig transparant en gebaseerd op een grondige kennis van de markt. Een prima prijs/kwaliteit is daarbij gegarandeerd. Wij hebben meerdere malen ervaren dat mochten er problemen of zelfs calamiteiten als overstromingen e.d. zijn deze snel en vakkundig worden opgelost. Van harte aanbevolen.

Hand van Haren, Concept Designer Landal GreenParks

Persoonlijk contact 

MidgetgolfTotaal.nl  is het bedrijf van Rob van Leeuwen met meer dan 25 jaar ervaring als Midgetgolf -  recreatie adviseur . Door onze kennis en jarenlange ervaring is kwaliteit gewaarborgd bij het  aanleggen, renoveren en onderhouden van verschillende soorten Midgetgolfbanen. Als u wilt kan MidgetgolfTotaal ook als projectleider optreden en u zo veel werk uit handen nemen. Wij adviseren u graag.

  • Advies, De juiste golfbaan voor u
  • Begeleiding, uw eigen Midgetgolfbaan
  • Aanleg, eigen concept of thema
  • Optimale gastbeleving, jarenlang spelplezier

Rob van Leeuwen

Midgetgolftotaal.nl 

+31(0)6 48415424


Bedrijfsgegevens 

MidgetgolfTotaal.nl

Grote Kerkstraat 34    5911 CH Venlo NL
T:+31 (0)77 2223050  M:+31(0)6 48415424

E:info@midgetgolftotaal.nl W:www.midgetgolftotaal.nl
KVK: 09143537  BTW: NL001852376B79


Wij zijn donateur van stichting ayubowan sri lanka


Deze stichting is het bijzondere project van Jeannette Otemann uit Arnhem. Zij gaat geheel op eigen kosten naar Sri Lanka. De reis en verblijfskosten betaalt zij zelf. Daar bezoekt zij mensen die door een ziekte of ongeluk een beperking hebben opgelopen. Jeannette verstrekt aan deze mensen bv. een rolstoel, toiletstoel, buggy, krukken, looprekjes, wandelstokken enz. Ook is er vraag naar brillen en gehoorapparaten. www.abyubowansrilanka.nl